Branddata_1130

Branddata

Redaktør: Per Holtveg
Udgiver: Molio
Varenummer: bra18000

Har du allerede abonnement på Branddata? Så kan du logge ind her.

Beskæftiger du dig med brandsikring af byggeri, er der en række love og regler, som det er nødvendigt for dig at kende og have adgang til. Alle disse og meget mere har Molio i samarbejde med DBI udvalgt og struktureret i Molio Branddata.

Uanset hvilken funktion du har og hvilket projekt, du arbejder med, giver Branddata en hurtig og "uforstyrret" adgang til de mest relevante søgeresultater inden for brandsikring. Der findes ikke et tilsvarende produkt i Danmark.

Hvad er fordelene ved Branddata?

  • DBIs professionelle brandinspektører er med til at udvælge det relevante indhold.
  • Du får adgang til alle DBIs samlede publikationer.
  • Brandlovgivningen er sorteret i logiske emnegrupper efter hvem, der har udgivet materialet. Det gør det nemt at finde specifikke dele af lovgivningen.
  • De tekniske forskrifter fra Beredskabsstyrelsen er indarbejdet.
  • DBI laver særlige indarbejdede udgaver af de retningslinjer og forskrifter, som der løbende kommer rettelsesblade og fortolkninger til. Dem finder du kun i Branddata.
     

Både som tillægsabonnement og som selvstændigt abonnement 

Molio Branddata kan købes både som tillægsabonnement til dit abonnement på Byggedata og som selvstændigt abonnement, hvis du ikke har behov for andet end Branddata.

Abonnementsprisen beregnes ud fra antallet af byggefaglige medarbejdere i din virksomhed, samt om I i forvejen er medlemmer af DBI. Øverst til højre kan du beregne en pris ud fra de nævnte kriterier.