BR18

Et nyt bygningsreglement giver selvsagt mange dønninger i branchen. Molio tilbyder en række produkter og services, der holder dig orienteret om ændringer til BR18, men også om, hvordan de ændringer skal håndteres i praksis.

BR18 og tilhørende vejledninger

Automatisk opdatering af BR18 og vejledninger

Som de eneste i Danmark leverer Molio BR18 i ringbindsform med et medfølgende abonnement, som sikrer, at du automatisk får tilsendt alle nye tillæg og opdateringer af BR18 til dit ringbind. Selve abonnementet er gratis. Du betaler kun for de tillæg til BR18 og for de sammenskrivninger, du får tilsendt. DU kan få samme abonnementsordning for alle de tilhørende vejledninger.
Kurser der vedrører BR18

Kurser der vedrører BR18

Der er sket en del væsentlige ændringer i det nye BR18, der også har affødt et behov for målrettede kurser om, hvordan disse ændringer skal praktiseres. Her får du en samlet liste over alle Molios kurser, der vedrører BR18.

Branddata: Lovstof og DBI-vejledninger om brandsikring

Få særlig adgang til lovstof om brandsikring af byggeri samt alle gældende og udgåede DBI-vejledninger og retningslinjer. Branddata er et søsterprodukt til Byggedata og kan både købes som tillægsabonnement til Byggedata og som selvstændigt produkt. Indholdet er udvalgt i et samarbejde mellem DBI og Molio Byggedata.