Konferencer

Få den nyeste viden, forskning, erfaringer, metoder og løsninger inden for dit interesseområde.

Højaktuelle konferencer - året rundt 

Byggebranchen flytter sig hen imod mere digitalisering og højere effektivitet. Nye hensyn og muligheder dukker op, nye teknologier prøves af og nye regler og praksisser opstår. Molios konferenceprogram er bredt og alle konferencer bliver udviklet  og gennemført i tæt samarbejde med byggebranchens aktører, organisationer og forsknings- og vidensinstitutioner. 

Med udgangspunkt i forskellige højaktuelle emner sammensætter Molio et bredt konferenceprogram, hvor en vifte af interessante indlægsholdere deler nyeste viden, væsentligste erfaringer og state-of-the-art løsninger med dig.

Tæt samarbejde med branchen

Alle Molios konferencer bliver udviklet og gennemført i tæt samarbejde med byggebranchens aktører, organisationer og forsknings- og vidensinstitutioner.  Du kan derfor altid forvente et højt fagligt niveau, aktualitet og relevans.

Læs mere om Molios konferencer

Facadedagen 2019

Nye udfordringer for facaden

Der mangler viden om byggematerialers begrænsninger, når facader renoveres eller nybygges. Det siger to af landets førende eksperter Anders Vestergaard fra DBI og Tommy Bunch-Nielsen fra BUNCH BYGningsfysik. Molio afholder en årlig konference om emnet.
Blox

Fremtidens bæredygtige byggeri

Bæredygtighed er ikke blot en nødvendighed, men en selvfølge i vores hastigt voksende byer, mener direktør i BLOXHUB, Torben Klitgaard. Og så er det også en rigtig god forretning. Se interview med Torben Klitgaard om begreberne bæredygtighed, cirkulær økonomi og god business.