Uddannelser

Byggefaglige og målrettede uddannelser, der styrker dine kompetencer

Uddannelser der er forankrede i branchens udfordringer

Molios uddannelser er målrettede og dybt forankrede i byggebranchens aktuelle udfordringer og konkrete løsninger. Det betyder, at du altid får praktisk og teoretisk viden, som du reelt kan bruge til noget. 

Byggeriets aktører konfronteres konstant med nye krav, nye teknologier og nye metoder. Alle Molios uddannelser har et højt fagligt niveau. De er udviklet med udgangspunkt i hvilke kompetencer, der reelt er brug for i bestræbelserne på at øge kvaliteten og effektivisere processen. Og de er udviklet i tæt samarbejde med nogle af byggeriets stærkeste kræfter inden for det enkelte område. Alle undervisere er nøje udvalgt.

Diplomgivende uddannelser

Når du har færdiggjort en uddannelse og bestået den afsluttende eksamen, får du et officielt uddannelsesdiplom fra Molio. Det giver både værdi til din virksomhed og til din personlige karrierevej.

Flere af vores uddannelser er opbygget af åbne moduler, så du kan tage de moduler, der passer netop dig og dit behov og niveau. 

Certificerede uddannelser

Med en certificeret uddannelse fra Molio er du sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Vores certificerede uddannelser opfylder altid følgende krav:

  • Afholdes i professionelle rammer
  • Høj faglighed og aktualitet
  • Fysisk undervisning af erfarne formidlere
  • Afsluttende eksamen med ekstern censor
  • Udstedelse af Molio Certifikat.

For at opnå certificering er det et krav, at du:

  • Har afleveret alle obligatoriske opgaver rettidigt
  • Har deltaget aktivt i undervisningen
  • Har bestået alle obligatoriske prøver og eksamen.

Se alle vores uddannelser her

Renovering med helheden i fokus

Renovering skal give værdi for alle

Der tales mere og mere om begreber som "helhedstænkning" og "merværdi" i forbindelse med renoveringsprojekter. Renoveringsudddannelsen fra Molio tager fat i disse begreber og anviser en konkret håndtering af dem under kyndig vejledning af bl.a. uddannelsesleder Jørgen Lange, Ekolab aps/e+ a/s og Aarhus Universitet.

Hør om Byggeriets Projektlederuddannelse er noget for dig

Peter G. Harboe, lektor, cand.merc, VIA University College er kursusleder på uddannelsen Byggeriets Projektlederuddannelse. Peter har mere end 20 års erfaring med projektledelse og underviser, forsker og blogger dagligt om emnet. Her fortæller han mere om uddannelsen og hvad man får ud af den.
Peter Munk, Bygningschef Aak Bygninger, Aalborg Kommune underviser på Molios uddannelse Bygherrekompetencer.

Bygherren er afgørende for resultatet

Som alle andre i bygge- og anlægsbranchen står også den kommunale bygherre over for et gennemgribende paradigmeskifte.