Molio Konferencen 2020

Molio konferencen 2020

 

Du bliver effektivt opdateret på aktuelle udfordringer og løsninger ift. digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet. Vi har fokus på, hvad der giver dig værdi - og hvordan. Du får derfor viden, du kan bruge direkte på dit arbejde dagen efter konferencen.

 

Indhold og formål

Konferencens mål er videndeling og læring. Det er stedet, hvor du mødes med dem, der arbejder med det samme, som du gør, hvor der netværkes og hvor der udveksles ideer og viden. Med ligesindede, med frontløbere, med praktikere, med softwareudbydere etc.

 • Du får nyeste erfaringer inden for digitalisering og indblik i, hvor og hvordan informationsstrukturer, data og standarder kan skabe øget værdi for dig i byggeriet.
 • Du får præsenteret smarte løsninger, nye værktøjer og aktuelle cases / eksempler på anvendelse i praksis - der har det til fælles, at de alle sigter på at skabe værdi - især i forbindelse med digitalisering i byggeriet og digital transformation.
 • Du møder de personer, der arbejder stærkest på at gøre digitaliseringen så praktisk anvendelig som muligt - og også alle dem, der sidder med samme udfordringer, som dig selv.

Det plejer at være et tilløbsstykke med rigtigt fine evalueringer, der peger på vidensdelingen som et særligt stærkt element ved konferencen - og det er du som deltager med til at sørge for. Samtidig er du med til at præge den fremtidige fokus for arbejdet hos Molio - og netværket rundt om Molio.

Program

Programmet udvikles i samarbejde med brugere og praktikere. Foreløbigt program forventes præsenteret kort før sommerferien.

Målgruppe og forudsætninger

Konferencen er målrettet alle parter i byggeriet; udførende, producenter, leverandører, projekterende, rådgivere, byg- og driftsherre etc., der arbejder med digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet.

Med andre ord hele netværket rundt om Molio.

Opbygning

Konferencen kører i tre spor.

Programmet er endnu ikke udviklet, men vi stræber efter en opbygning, hvor:

Det ene spor tager udgangspunkt i et aktuelt tema. Det andet spor fokuserer på at præsentere og drøfte nye produkter fra Molio. Det tredje spor viser en række spændende eksempler på, hvad der er gang i hos en række centrale aktører - relateret til digitalisering og Molio.

Der vil desuden være mulighed for at møde en række softwareproducenter. Disse har også midt på konferencedagen en "Softwaretime", hvor de leverer korte case-orienterede oplæg på i formentlig fem forskellige lokaler.

Konferencens udvikling er drevet af brugerne og praktikerne - det er denne kreds der peger på de mener, der kommer med i programmet. Det ruster dig til at være på forkant med og opdateret på netop de emner, som er udvalgt af praktikere, der arbejder med temaerne til dagligt.

Indlægsholderne i 2019 var:
Anders Lehmann
Anders Lehmann
Partner
Implement
Christina Hvid, Adm. direktør i Molio - Byggeriets Videnscenter
Christina Hvid
Adm.dir.
Molio
Søren Spile
Søren Spile
Udviklingschef
Molio
August Schwensen
August Schwensen
Fuldmægtig
Center for Byggeri og Bolig - Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Kenneth Højbjerg
Kenneth Højbjerg
Department BIM Manager
COWI A/S
Allan Schiøtz
Allan Schiøtz
Projektleder
Molio
Tore Hvidegaard
Tore Hvidegaard
Adm. direktør, BIM rådgiver og arkitekt
3dbyggeri danmark ApS
Morten Hertz Knudsen
Morten Hertz Knudsen
Laser Scanning Manager
COWI
Gunnar Friborg
Gunnar Friborg
Produktchef
Molio
Thomas Graabæk
Thomas Graabæk
Arkitekt og BIM-specialist
buildingSMART Danmark
Nicklas Verdier Østergaard
Nicklas Verdier Østergaard
ICT & BIM Manager
SHL
Clars Danvold
Clars Danvold
Fagleder Digitalisering
Københavns Universitet
Michael Ørsted
Michael Ørsted
Afdelingsleder
Teknisk Videncenter i Københavns Lufthavne
Gita Monshizadeh
Gita Monshizadeh
Head of CAD/BIM department
Banedanmark
Rasmus Lynge Fuglsang
Rasmus Lynge Fuglsang
Ingeniør
Vejdirektoratet
Kim Streuli
Kim Streuli
Produktchef
Molio - Byggeriets Videnscenter
Maria Felsgård-Hansen
Maria Felsgård-Hansen
Netværksgruppeleder
InnoBYG
Torben Klitgaard
Torben Klitgaard
HUB Director
BLOXHUB
Michael Schwartz
Michael Schwartz
Sales Director
BIMobject AB
Erling R. Trudsø
Erling R. Trudsø
Seniorkonsulent
Dansk Standard
Carl Johan Fokdal Christensen
Carl Johan Fokdal Christensen
Projektleder
Bygherreforeningen
Anders With Kaas
Anders With Kaas
BIM Specialist
Årstiderne Arkitekter
Audunn Reynisson
Audunn Reynisson
Konstruktør / IKT Ansvarlig
CUBO Arkitekter
Overnatning og middag

Der er mulighed for at tilvælge konferencemiddag efter konferencen.

Her vil vi have et spændende indslag – og så ellers "bare" have nogle hyggelige timer med gode serveringer og masser af tilbagelænet fag-snak.

Middagen er en 3-retters-middag inkl. vin/vand/øl.

Nærmere herom afsløres, når det foreløbige program præsenteres. Her vil også blive mulighed for online at tilmelde sig middagen. Indtil da kan du tilmelde dig middagen ved at kontakte os på kurser@molio.dk

Kontakt HUSET Middelfart, hvis du ønsker at booke værelse.

Rabat

4 for 3-rabat: Hvis I tilmelder jer 4 fra samme virksomhed, får I den fjerde deltager gratis med. Rabatter kan ikke kombineres.

Vil du være udstiller?

Der vil igen i 2020 være mulighed for at præsentere dine produkter relateret til dagens temaer.

Det kan du gøre gennem at købe plads til stand ifm. konferencelokalerne og/eller ved at holde indlæg i "Softwaretimen". Du kommer i nærkontakt med masser af interessenter i branchen, så der plejer at være godt run på standpladser og plads i "Softwaretimen".

Udstillerne har de seneste år, hvor konferencen er blevet holdt i HUSET i Middelfart, været yderst tilfredse med standenes placering midt i mellem kursuslokalerne. Her ledes de mange deltagere gennem udstillingsområdet adskillige gange i løbet af dagen.

Vi arbejder på at få plads til flere stande og især sikre, at alle udstillere kan få plads i "Softwaretimen".

Nærmere herom følger i løbet af foråret 2020. Men du kan allerede nu forhåndsreservere plads som udstiller og i "Softwaretimen". I år dog max. 2 stande pr. virksomhed (og én plads i "Softwaretimen" pr. stand). Kontakt os på tlf. 7012 0600 eller kurser@molio.dk.

Baggrund for konferencen

Molio konferencen er efterkommer af de tidligere bips konferencer, der altid har altid været gode til at inddrage og skabe netværk. Det fortsætter vi med og udvider ved at inddrage brugere og praktikere helt konkret i udviklingen.

Byggecentrum kommer med mange års erfaring med at udvikle og holde stærkt praksisorienterede konferencer med udgangspunkt i branchens aktuelle behov. Og med et kæmpe netværk, som også har spillet ind med bud på indhold.

"Sammen har vi derfor et stærkt udgangspunkt for at give dig konferencer, der både er dybt og bredt forankret i branchens udfordringer og ønsker – fokuserer på helt konkrete praktiske løsninger og værktøjer - og skaber rum for videndeling og læring." siger projektleder Lars Tangaa fra Molio.

Tidligere deltagere siger

2019

 • Interessante oplæg. Fornuftige pauser mellem oplæggene, således der var tid til at komme fra et sted til et andet og der var tid til networking.
 • Mange forskellige vinkler på digitalt byggeri. Spændende program og interessante mennesker.
   

2018

 • "Det var super fedt at Molio har zoomet ud og set på problemstillingerne udefra, uden at der er fokus på at Molio eller andre aktører skal løse disse. Fedt at problemstillingerne bliver synliggjort og, at synspunkter fra oplægsholdere og deltagerene giver godt indblik i, hvor vi skal bevæge os hen for at få løst disse problemer."
   
 • "Varigheden på ca. 30 minutter på de enkelte indlæg fungerede rigtig godt! Man fik et hurtigt og relevant indblik i muligheder og erfaringer. Det gjorde at oplægsholderne skulle være skarpe på hvad de  præsenterede og man kedede sig aldrig."

2017

 • "Status for IT i byggeriet blev dækket godt ved de mange relevante indlæg, både set fra bygherrens, fra arkitektens og ingeniørens samt fra entreprenørens behov."
   
 • "Som altid får man et indblik i den seneste udvikling vedr. standardisering og digitalisering af byggeriets aktører, både offentlige og private."
Vigtige informationer

Vigtig information om materialer
Klik og læs om vores digitale kursusmateriale.

Yderligere information
Klik og læs om tilmelding, ordrebekræftelse, overnatning, afmeldingsregler, betaling, aflysning etc.