Lov- og regeldata

Få overblik over alle opdateringer og tilføjelser til det samlede lov- og regelgrundlag for byggeriet i Danmark.

Spar tid på dokumentsøgning 

Har du brug for at være opdateret om lovgivningen inden for dit arbejdsområde og have styr på, hvilke publikationer, der er gældende eller afløst af nye, så kan et abonnement på Byggedata eller Branddata være en stor hjælp.

Molio samler al relevant lovstof, relevante standarder, anvisninger og vejledninger, så det bliver overskueligt og nemt at holde sig opdateret. Der er væsentlige fordele ved Byggedatas lov- og regelværktøjer i forhold til fx at foretage en Google søgning: 

  • Al indholdet er fuldtekstindekseret. Det betyder, at søgeresultaterne både viser, hvor dit søgeord optræder i dokumentet og i hvilken sammenhæng. Det får du ikke i Google.
  • De fleste dokumenter i søgeresultatet er forsynet med udførlige metadata, der gør det nemt at identificere dokumentets relevans.
  • Du sikrer dig, at du til hver en tid arbejder på det gældende regelgrundlag. Byggedatas redaktion sørger for løbende at opdatere databasen, så du kan regne med indholdet.

Husk, at du for 500 kr. har mulighed for at prøve både Byggedata og Branddata i én måned, inden du køber et fast abonnement. Ring til Molio på 70 12 06 00 og hør nærmere.

Byggedata giver overblik over lov- og regelgrundlaget

Det gældende regelgrundlag er samlet i Molio Byggedata

Byggedata er værktøjet for dig, der har brug for at finde de helt rigtige paragraffer, eller har brug for at finde specifikke ord, formuleringer eller referencer på tværs af forskellige dokumenter og publikationer. Se her, hvad Byggedata er, og hvad du kan bruge det til.
Skræddersy Byggedata med de tillægsabonnementer, der imødekommer jeres behov.

Tilpas Byggedata med tillægsabonnementer

Byggedata kan udbygges med et eller flere tillægsabonnementer. Det betyder, at du kan sammensætte værktøjet efter dit og dine kollegers behov.
Byggedata

Prøv Byggedata i én måned

Køb en uforpligtende prøveperiode på Byggedata i en hel måned for kun 500 kr. Prøveabonnementet fortsætter ikke automatisk og de 500 kr. modregnes, hvis du beslutter dig for at købe et abonnement.

Ring på 70 12 06 00 og kom i gang med det samme.
Dokk1

Stor ekstraværdi for ingen penge

Byggedata sender hver fredag en servicemail ud til abonnementerne, hvor du får et enestående overblik over alle ugens opdateringer og andre relevante nyheder. I servicemailen får du direkte adgang til de dokumenter, der ligger til grund for nyhederne.

Branddata: Lovstof og DBI-vejledninger om brandsikring

Få særlig adgang til lovstof om brandsikring af byggeri samt alle gældende og udgåede DBI-vejledninger og retningslinjer. Branddata er et søsterprodukt til Byggedata og kan både købes som tillægsabonnement til Byggedata og som selvstændigt produkt. Indholdet er udvalgt i et samarbejde mellem DBI og Molio Byggedata.
Videoguides til Molio Byggedata

Kom godt i gang med Byggedata

Vi har lavet en række video-guides for at hjælpe dig godt i gang med at bruge Molio Byggedata.
Videoguides til Molio Branddata

Kom godt i gang med Branddata

Vi har lavet disse video-guides til dig, for at hjælpe dig godt i gang med at bruge Molio Branddata.