Forum om åbne standarder

Nyt forum sparker gang i debatten om åbne standarder

Vil du vide mere om IFC 2x3-certificeringer? Eller vil du diskutere fremskridtene i IFC4? Måske har du en idé til nye IFC-baserede arbejdsgange, og er på udkig efter ligesindede samarbejdspartnere, eller har du generelle spørgsmål om openBIM? Det nye buildingSMART® Forum hjælper dig med at oprette forbindelse til globale eksperter og kolleger, så I kan dele idéer og samarbejde bedre.

buildingSMART International (bSI) har lanceret buildingSMART® Forum, som det seneste skridt i netværkets digitale tilstedeværelse. Den nye offentlige platform vil forbinde den globale byggebranche ved at levere interaktiv information og diskussioner om openBIM-standarder og -aktiviteter. 

Formålet med forummet er at forbedre erfaringerne fra slutbrugere, softwareudviklere og andre industrieksperter vedrørende både anvendelse, udvikling og implementering af buildingSMART-standarder og de teknologier, der understøtter dem.

Forummet er åbent for offentligheden, og det er gratis at tilmelde sig. Det kræver ikke buildingSMART-medlemskab at deltage.

Klik her for at få adgang til: buildingSMART® International Community Forums 

Læs mere om forummet her

Åbne formater gavner både samarbejde, økonomi og kvalitet. Og ifølge associeret partner og BIM-specialist Morten Graven Bilde fra JUUL | FROST Arkitekter bør tegnestuer integrere buildingSMART-værktøjer i deres arbejdsprocesser - læs et interview med ham her: Tegnestue høster store gevinster på åben BIM

Internationale nyheder i din indbakke

Vil du modtage nyt fra buildingSMART, og være først til at få oplysninger om standarder, projekter og meget mere? SÅ har buildingSMART International et nyhedsbrev, som du kan abonnere på her.

Opdag buildingSMART på tema-dag
På buildingSMART-dagen 2018 stilles der bl.a. skarpt på IFC og den nye guide til IFC, som du også kan læse mere om her: Ny guide hjælper til gode IFC-filer

Dagen er planlagt med det formål, at give deltagerne et indblik i, hvordan de bedst muligt udnytter buildingSMART-værktøjer og -standarder i deres projekter.

buildingSMART-dagen 2018 afholdes 4. december i Fæstningens Materialgård.

Tilmeld nyhedsmail