Anvisninger

Abonnementerne på Molio Anvisninger giver dig adgang til en række gennemarbejdede og effektive anvisninger, standarder og vejledninger – tidligere kendt som bips publikationerne.

Et abonnement giver adgang til mange nyttige værktøjer

Abonnementerne til Molio Anvisninger giver dig mulighed for at benytte en lang række gennemarbejdede og effektive anvisninger, standarder og vejledninger. Der findes fire abonnementer, som du kan læse om her.

Molio Anvisninger er den samlede betegnelse for de værktøjer, som du tidligere kendte som bips-værktøjer. Blandt andet Beskrivelsesværktøjet, IKT-specifikationerne, Dokumenthåndtering, Tegningsstandarder og Lagstruktur.

  • Værktøjerne udvikles med det formål at styrke samarbejde og digitale arbejdsmetoder i byggeriet på tværs af alle brancher og fagområder.
  • Værtøjerne udvikles i tæt samarbejde med Molios brugergrupper, som har stærke faglige rødder fra hele værdikæden. Brugergrupperne bibringer til de centrale brugeres behov, erfaringer, faglige kompetencer og holdninger.
  • Værktøjerne er allerede dybt forankret i byggeriet, og de fælles standarder er anerkendt i branchen.
Tilgå dine Molio "bips-værktøjer" via Tools

Hvordan tilgår jeg mine værktøjer?

Værktøjerne fra de tidligere "bips-abonnementer" har fået en ny brugerflade, hvor alle værktøjerne ligger i både digitalt format og som PDF. Her kan du læse om Molio Anvisninger og hvordan du tilgår dine værktøjer.
Abonnementsstruktur - Molio

Abonnementstruktur

Molios abonnementer på Aftale og kommunikation, CAD og bygningsmodel, Beskrivelsesværktøjet og Basisbeskrivelser følger den samme abonnementsmodel.
Molio Beskrivelser

Struktur på arbejdet med beskrivelser

Det er tidskrævende at lave præcise beskrivelser, der indeholder bestemmelser for udførelse af byggeprojekter/byggearbejder. Molio Beskrivelser (tidl. bips) er en de facto standard for byggeriets beskrivelser, så alle i værdikæden fra rådgiver til entreprenør, producent og bygherre taler samme sprog.
Molio Beskrivelser (tidl. bips)
Kursus

Molio Beskrivelser

Du får dybdegående indsigt i, hvordan Molio Beskrivelser er opbygget. Vi fokuserer på beskrivelsesstrukturen, begreberne, og hvordan beskrivelserne downloades.