Om Molio - Byggeriets Videnscenter

Molio leverer digitale standarder og informationsstrukturer, data til kalkulationer, struktur og søgning i byggeriets love og regler, fagbøger, kurser og uddannelser, som understøtter alle led i byggeriets fødekæde. Samlet set er formålet med Molios aktiviteter at styrke virksomheders konkurrenceevne inden for byggeri, anlæg og drift ved at levere produkter og værktøjer, der fremmer udvikling, digitalisering og effektivisering. Derudover ejer Molio HUSET Middelfart, som er et professionelt kursuscenter kombineret med 28.000 m2 indendørs og udendørs byggeudstilling.

Kontakt

AdresseLyskær 1 - 2730 Herlev
Telefon70 12 06 00
CVR63035017

Find medarbejder

Vis alle
Molios vision

Vision

Vi vil bidrage væsentligt til udvikling og digitalisering af byggeri, anlæg og drift til gavn for branchen og samfundet.
Molios mission

Mission

Vi er den centrale aktør, der gennem inddragelse, udvikling og formidling gør den relevante viden tilgængelig på det rigtige tidspunkt for byggeriets virksomheder.
Årsrapport og regnskab

Årsrapport og regnskab 2018

Molio har i 2018 haft fokus på at implementere en ny 3-årig strategi for 2018-2020. Strategien har fire strategiske temaer, der sætter retningen mod 2020.
Molio Netværk

Flere kan være med

Som Byggeriets Videnscenter inviterer Molio andre organisationer, netværk, erfa-grupper mv., som arbejder med viden i byggeriet, til at blive en del af videnscenteret.

For mere information kontakt Molio på molio@molio.dk eller 70 12 06 00.
test

Molio ejer konferencecentret HUSET Middelfart

Udover Danmarks største permanente byggeudstilling rummer HUSET Middelfart også et stort, professionelt konferencecenter med plads til mange hundrede kursus- og konferencegæster - med eller uden bespisning og overnatning.
buildingSMART_generel_info

buildingSMART i Danmark

buildingSMART er et åbent og neutralt internationalt samarbejde om bl.a. udvikling og anvendelse af åbne standarder for BIM (Building Information Modelling). Molio repræsenterer buildingSMART i Danmark.
Fagbøger

Fagbøger

Molio driver Danmarks største byggefaglige boghandel med mere end 3.000 byggefaglige titler. De fleste kan både leveres som trykt bog eller som e-bog.

Kurser og konferencer

Med ca. 80 aktuelle kurser, uddannelser og konferencer og godt 2500 årlige kursister er Molio en af byggebranchens førende udbydere på området.
Konferencer hero

Faglige netværk

Molio har dybe rødder i branchen og samarbejder tæt med faglige netværk og brugergrupper - både nationale og internationale.